Riblji fileti s krompirom i sirom
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 4 minuta
Sastojci
Riblji fileti:
2 komada
Krompir:
2 komada
Švicarski sir:
Po želji
Maslo:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Kuhajte krompir u kipućoj vodi 5 minuta a zatim izvadite i ocijedite.
U podmazanu posudu za pečenje dodajte filete i krompir.
Pospite sa sirom i začinite sa soli i biberom.
Stavite u pećnicu i pecite 10 minuta na umjerenoj temperaturi, ili dok fileti ne budu pečeni.
Izvadite i poslužite toplo.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.