Salata od jagoda i špinata
Služi: 1 osobuPriprema: 15 minuta
Sastojci
Špinat:
400 grama
Jagode:
665 grama
Ulje:
120 mililitara
Vinski ocat:
60 mililitara
Šećer:
100 grama
Paprika:
1/4 kašičice
Susam:
2 kašike
Mak:
1 kašika
Instrukcije
Špinat i jagode oprati i izrezati, pa ih sjediniti u jednu veću posudu.
U posebnu posudu staviti ulje,ocat, šećer, papriku, susam i mak.
Sve sastojke dobro izmiješati, posuti preko jagoda i špinata, pa poslužiti salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.