Salata s govedinom i krastavcima
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Goveđi odrezak:
500 grama
Maslinovo ulje u spreju:
Po želji
Zelena salata:
200 grama
Krastavci:
2 komada
Vinski ocat:
60 mililitara
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Zagrijte tavu na srednjoj temperaturu. Pomastite i začinite odrezak sa soli i biberom i dodajte u tavu.
Pecite 2-3 minute sa svake strane ili po vlastitoj želji.
Prenesite na tanjir i prekrijte folijom. Ostavite sa strane 3 minute.
Kombinirajte salatu, krastavce i ocat u većoj zdjeli.
Izrežite odrezak na komade dijagonalno. Pomiješajte sa salatom.
Izmiješajte i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.