Sirnica
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Brašno:
1/2 kilograma
Mladi sir:
1/2 kilograma
Jaja:
3 komada
Kajmak:
12 decilitara
Maslac:
Po želji
Sol:
Po želji
Instrukcije
Razvijte jufku od brašna.
U zdjelu dodajte sir, jaja, kajmak, sol i izmiješajte.
Napravljenu jufku pomastite uljem a zatim u nju sipajte napravljenu smjesu.
Urolajte pa stavite u tepsiju i pecite.
Zagrijte maslac u tavi da pomastite već pečenu sirnicu. Poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.