Slani štapići
Sastojci
Instrukcije
U zdijeli pomiješajte brašno, sol, margarin, žumanca, mlijeko i prašak za pecivo pa zamijesite tijesto.
Radnu porvšinu lagano pospite brašnom pa na brašnu razvijte tijesto tako da tijesto bude debljine prsta.
Premažite tijesto sa preostalim žumancem, pospite kimom i isjecite na štapiće duge 10 cm a široke 1 cm.
Stavite u podmazanu posudu za pečenje i pecite u pećnici na umjerenoj temperaturi dok štapići ne dobiju rumenu boju.
Izvadite iz pećnice, ostavite da ohlade a zatim poslužite uz čaj.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.