Sok od krušaka
Služi: 1 osobuKuhanje: 40 minutaPriprema: 15 minuta
Sastojci
Šećer:
500 grama
Kruške:
3/2 kilogram
Voda:
3/2 mililitar
Limun:
Po želji
Instrukcije
Kruške oprati, očistiti od sjemenki, isjeći na manje dijelove i kuhati u šerpi sa 1,5 l vode dok ne omekšaju.
Kada se kruške skuhaju, propasirati ih, u dobiveni sok staviti šećer, iscijeđeni sok od 1 limuna, sve promiješati i prokuhati.
Vreo sok sipati u boce, zatvoriti ih i ostaviti na hladno mjesto.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.