Špagete sa gljivama i parmezanom
Sastojci
Instrukcije
Gljive očistiti i izrezati na tanje dijelove.
U zagrijanu šerpu staviti maslinovo ulje, dodati izrezane gljive i pržiti nekoliko minuta.
Dodati isjeckani bijeli luk i prstohvat soli, pa nastaviti prženje 4-5 minuta uz neprestano miješanje.
Skinuti smjesu s vatre, iscijediti 1/2 limuna, dodati biber i malo soli, pa promiješati.
Špagete skuhati u slanoj vodi i ocijediti.
Izmiješati ih sa smjesom od gljiva, dodati maslac, peršun i parmezan, pa poslužiti.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.