Špagete u sosu od piletine i gljiva
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Špageti:
300 grama
Konzervisani paradajz:
300 grama
Pileća krem supa:
300 mililitara
Sir trapist:
250 grama
Gljive:
120 grama
Pileća prsa:
400 grama
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
U slanoj vodi skuhajte špagete.
Skuhanim špagetima dodajte paradajz izrezan na kockice sa zelenim papričicama, pileću supu, sir, skuhana pileća prsa izrezana na kockice, gljive, sol i biber.
Stavite na vatru i miješajte dok se sir ne istopi.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.