Štrudla od tikve sa parmezanom i orasima
Sastojci
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 200 stepeni.
Obložite posudu za pečenje sa folijom, dodajte tikvu i stavite u pećnicu. Pecite 20-25 minuta ili dok tikva ne omekša.
Izvadite posudu iz pećnice pa napravite pire od tikve.
U većoj zdjeli pomiješajte pire od tikve sa brašnom, ružmarinom, 1 šoljom parmezana, uljem i mlijekom.
Prespite smjesu u posudu za pečenje, pospite sa orasima i parmezanom pa pecite 35 minuta.
Izvadite iz pećnice, ostavite malo da ohladi a zatim poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.