Supa s gljivama i ružmarinom
Služi: 1 osobuKuhanje: 12 minutaPriprema: 3 minuta
Sastojci
Gljive:
1 šolja
Maslo:
1/4 kašičice
Konzervisana krem supa od gljiva:
300 grama
Vrhnje:
1 šolja
Ružmarin:
1 kašika
Paprika:
1/2 kašike
Bijeli luk:
2 češnja
Instrukcije
Zagrijte maslo u većem loncu, dodajte gljive i bijeli luk pa pecite dok ne omekšaju.
Umiješajte supu od gljiva, vrhnje, ružmarin i papriku.
Dobro zagrijte, skinite s vatre i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.