Uštipci s jabukom i sirom
Sastojci
Instrukcije
Predhodno zagrijte pećnicu na 220 °C.
Pomiješajte brašno i margarin a zatim umiješajte jabuku i sir.
Postepeno dodajite mlijeko uz konstantno miješanje dok tijesto ne postane mekano.
Razvijte tijesto na pobrašnjenoj površini. Tjesto treba biti debljine 2 cm.
Uz pomoč okruglog rezača narežite tijesto u obliku uštipaka.
Stavite dobivene uštipke u posudu za pečenje i pecite 12 minuta ili dok uštipci ne dobiju zlatno smeđu boju.
Izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.