Voćni kolač od jagoda i kokosa
Sastojci
Instrukcije
Mikserom umutite 60 gr maslaca, 180 gr šećera i jaje.
U posebnoj posudi pomiješajte 400 gr brašna, prašak za pecivo i sol.
Naizmjenično sipajte ovu mješavinu i mlijeko u smjesu od maslaca, pa sve izjednačite.
Stavite tijesto u pleh za pečenje (21 cm) premazan maslacem, pa preko tijesta poredajte jagode.
U posebnoj posudi pomiješajte po 125 gr brašna i šećera, 60 gr maslaca i kokos.
Pospite preko jagoda.
Stavite u rernu i pecite oko 35 minuta na 175°C.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.