Začinjeni pečeni odrezak
Sastojci
Instrukcije
Uz pomoć viljuške napravite više rupica u odrezku.
Pospite odrezak s garam-masalom u prahu i soli. Premažite s Worcestershire umakom i ostavite u frižider da marinira preko noći.
Sljedeći dan izvadite meso iz frižidera i ostavite da odstoji još 2-3 sata na sobnoj temperaturi.
Zagrijte ulje u tavi, dodajte meso i pecite dok meso ne dobije smeđu boju s obje strane. Kada meso dobije smeđu boju dodajte vodu (ali ne previše) i nastavite peći odrezak dok ne bude gotov.
Skinite s vatre i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.