Zapečena tunjevina s tjesteninom i lukom
Služi: 1 osobuKuhanje: 60 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Tunjevina:
200 grama
Crveni luk:
1/2 glavice
Tjestenina:
200 grama
Konzervisana krem supa od gljiva:
1 konzerva
Biber:
Po želji
Sir:
2 kriške
Instrukcije
Kuhajte tjesteninu slijedeći uputstva na ambalaži a zatim ocijedite.
U posudi za pečenje pomiješajte kuhanu tjesteninu, luk, tunjevinu i biber.
Poredajte sir po vrhu i stavite u pećnicu.
Pecite 60 minuta na temperaturi od 170 °C.
Izvadite i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.