Zelene jegulje na majčinoj dušici
Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 2 minuta
Sastojci
Zelene jegulje:
1 kilogram
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Majčina dušica:
1 komad
Ulje:
Po želji
Instrukcije
Jegulju izrezati na porcije.
Začinite sa soli i biberom.
Premažite roštilj na drveni ugalj s uljem i obložite ga grančicama majčine dušice.
Stavite porcije ribe na roštilj i pecite 15 minuta sa svake strane.
Poslužite uz miješanu salatu.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.